مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

دیدار امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه عربستان

وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی با وزیر خارجه عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی درباره تحولات فلسطین با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار درباره برخی از موضوعات دوجانبه و تحولات فلسطین خصوصا جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و همچنین تلاش برای توقف تنش رایزنی شد.

وزیر امور خارجه کشورمان شب گذشته به منظور شرکت در نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی وارد شهر جده در عربستان شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست که بعداظهر امروز برگزار شد، گفت: متاسفانه رژیم صهیونیستی با بهره مندی از حمایت‌های همه جانبه آمریکا اقدام به جنایت جنگی، پاکسازی قومی و تبعیض انسانی کرده است.

وی ادامه داد: اقدام رژیم کودک کش اسرائیل در بمباران شب گذشته و به شهادت رساندن نزدیک به یک هزار غیرنظامی با هیچ منطقی سازگار نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: چه کسی باور می‌کند که مقاومت با سلاح بیمارستان المعمدانی را بمباران کرده باشد.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: زمان آن رسیده که کشور‌های اسلامی روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند.

وی بیان کرد که هیئتی از کشور‌های اسلامی باید برای بررسی جنایات اسرائیل به غزه اعزام شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر